Ruitersport Centrum Zutphen
Ponykampen zomer 2018
In de zomer van 2018 werden vier ponykampen georganiseerd. Twee pony dagkampen, van maandag t/m vrijdag van 10 tot 16.00 uur, dus zonder overnachten, in de week van 23 tot 27 juli en van 20 tot 24 augustus. En twee pony/trainingskampen met overnachten, in de weken van 15 juli tot 21 juli, en 12 augustus tot 18 augustus. Hier onder een foto impressie van wat de kinderen zoal doen tijdens deze zomer kampen bij Ruitersport Centrum Zutphen.
Eerste trainingsweek 15 juli: ondanks de hittegolf is alles aan bod gekomen: dressuur, springen, cross, buitenrit, obstakel training, mee op concours, vrijheids dressuur en zwemmen. Eén avond met de ouders erbij, die een spooktocht organiseerden.
Super warme pony dagkamp week, vanaf 23 juli.
In het laatste half uur van een super leuke week, op de allerheetste dag, brak Noortje helaas haar pols bij het spelen onder de verkoelende sproeier. Beterschap Noortje!
Tweede trainingsweek vanaf 12 augustus: Met o.a. een buitenrit, springen, cross, voltige, vrijheidsdressuur, paardenvoetbal, zwemmen, lekker chillen onder een dekentje, honden borstelen, onkruid verwijderen uit de dressuur ring en een ontplofte slaapzaal….
Tweede pony dagkamp, vanaf 20 augustus 2018.
De laatste week van de vakantie sluiten we af met een gezellige pony dagkamp week. 5 dagen van 10.00 tot 16.00 uur lekker met de pony's en vriendinnetjes aan de gang, wat wil een paarden meisje nog meer!
Archief Archief