Ruitersport Centrum Zutphen
Archief 2020
5 maart 2020. Jaarlijkse zadel check door Irma Wormgoor van de Olde Hietmaat. Alles wordt weer nagekeken, vernieuwd en opgevuld waar nodig. Alle vier- benige collega's weer een passend comfortabel zadel. Ook dat hoort bij veiligheid en dierenwelzijn!
15 maart 2020: Belangrijk bericht!!!! In verband met de uitbraak van het COVID-19 (Corona) virus, worden op last van de overheid vanaf vandaag (tot 28 april) alle groeps- en privé lessen afgelast, ook de geboekte kinderfeestjes! Het is dus niet mogelijk om naar de manege te komen! We werken per dag met een zo klein mogelijk aantal mensen, verspreid over de dag en avond om de paarden te verzorgen en te bewegen. Het FNRS springen wordt verschoven naar de volgende spring datum: maandag 1 juni 2020 (2e pinksterdag). We houden jullie op de hoogte via onze Facebook pagina en website www.manegezutphen.nl. We gaan roeien met de riemen die we hebben en heel hard duimen dat het virus na 28 april onder controle is. Team Ruitersportcentrum Zutphen
Corona virus 2020: Een aantal weken een lege manege. De tijd werd gebruikt om extra schoon te maken en achterstallig onderhoud weg te werken. Irene, Romana en Bridget maakten voor de ruiters thuis een paar leuke vlogs over wat ze zoal aan het doen waren. Nieuw vlas in de stallen, terwijl de paarden lekker buiten in de wei liepen. Romana leerde shovel rijden. De mesthoop werd geleegd, er kwam nieuw zand in alle rijbakken en de longeercirkel, er werden nieuwe palen geslagen voor de omheining. Natuurlijk moesten de (42!) paarden/pony’s ook bereden worden, voor de broodnodige beweging. De mensen werkten zich rot en de paarden genoten van het lente zonnetje buiten en wisten van niets. Voor de ruiters die hun verjaardagsfeestje moesten missen, stuurde Irene op afstand een verrassing op.
Archief Archief