Ruitersport Centrum Zutphen
Archief 2023
10 januari 2023: Vandaag wordt alle TL verlichting in de rijhallen en stallen omgebouwd naar LED. Duurzamer en voordeliger!
Per januari 2023 gaat Kiky Bannink ons helaas verlaten. Ze heeft gekozen voor een werk/leerbaan in de zorg. We wensen haar veel succes en gaan haar missen in ons team. Zaterdag 6 januari 2023 zal haar laatste werkdag zijn.
Givernin 2000 - 16 januari 2023 Halverwege 2016 kwam je bij ons omdat je niet meer in de wedstrijd sport kon lopen maar nog wel lekker recreatief gereden kon worden. Het was een cadeautje dat we nog bijna 7 jaar van jouw 'reserve tijd' hebben mogen genieten. Met andere paarden in een wei vond je maar niks, maar wel graag op je eigen stukje naast de merries en zo ging het dan ook dagelijks. In de afgelopen jaren wel af en toe een peesblessure gehad, dat was haar zwakke plek, maar altijd er bovenop gekomen met rust en goede behandeling/diagnose van onze dierenarts. Tot nu. Alle oude peesblessures gingen opspelen en met 2 nieuwe aan 1 been moesten we helaas, in overleg met de dierenarts, tot de conclusie komen dat we haar niet meer pijnvrij gingen krijgen. Haar alleen op een weitje zetten met 2 pijnlijke benen op haar 23ste vonden we vanuit dierwelzijn geen goede optie. Liefde is ook loslaten en dat hebben we vandaag met pijn in ons hart gedaan. Ze is vredig ingeslapen. Dank je wel lieve Giv voor alle mooie jaren, je was een karakterpaard bij uitstek en hebt heel veel kinderen blij gemaakt. Lotte en familie Simons, bedankt dat jullie haar destijds aan ons toevertrouwd hebben.
17 januari 2023: Overlijden van Sjimmie. Negen jaar geleden is Sjimmie samen met grote broer Sjonnie aangenomen als wilde stalkat en vijf jaar geleden omgeschoold naar gezellige knuffel huiskat. Ze was de afgelopen dagen niet zo fit en werd twee keer behandeld door de dierenarts. Het mocht helaas niet baten. Vandaag is kleine Sjimmie vrij plotseling overleden. Ze heeft een heerlijk vrij katten leven gehad maar ik ga haar heel erg missen. Irene.
Archief Archief