Ruitersport Centrum Zutphen
Vier Zomer Ponykampen in 2019
Het eerste ponykamp van de zomer vakantie (met slapen), ging van start van 21 t/m 27 juli 2019. (Trainingsweek 1.) Toevallig was er in deze week een hittegolf, waardoor er ‘s morgens vroeg of ‘s avonds gereden werd, terwijl overdag de ruiters en de paarden werden gekoeld met water. Tussen de middag, na de lunch, werd een “siesta” ingelast, zoals in alle warme landen gebruikelijk is. Het is nog wel een dingetje om de dames heel vroeg ‘s ochtends uit bed te krijgen, maar hoe leuk is het om zo samen met de paarden te ontbijten!
Het tweede pony kamp dit jaar was een dagkamp week, van 29 juli t/m 2 augustus 2019, van 10.00 tot 16.00 uur.
Vanmorgen heel vroeg al gereden met de ponykamp groep. Vanmiddag obstakel training en de paarden lekker gedouched. Zwembad pret en kijken of we vanavond laat nog wat kunnen doen. De dag begint om 5.00 uur en eindigt om 24.00 uur
Obstakel training: Boes is inmiddels krokodil-proof.
Koelen, koelen, en nog eens koelen. ‘s Ochtends vroeg rijden, vanmiddag lag iedereen een tukkie te doen en vanavond hebben de meiden geholpen met het uitmesten van de grote loopstal. Daarna nog even lekker in het zwembad. Ponykamp hittegolf 2019.
Bonte avond op het zomerfeest van Vorden! Vanmorgen weer vroeg eruit en nu lekker chillen in het zwembad. Morgenochtend sluiten we de eerste kampweek af!
‘s Avonds marshmellows roosteren bij het kampvuur.
Het derde ponykamp (met slapen) werd gehouden van 18 t/m 24 augustus 2019. (Trainingsweek 2).
De nieuwe ponykamp trainingsweek is weer van start gegaan! De ouders proosten bij het wegbrengen op een kindvrij weekje en de kids op een ouder vrije week. Sjarrel verheugt zich al op heel veel knuffels en borstel beurten.
‘s Ochtends springles en in de middag working equitation te paard. Na het opbouwen van de obstakels even chillen met elkaar in de wei.
Vanmorgen kwam er dan ook een einde aan een te gekke ponykamp trainingsweek. Super gezellige groep meiden. Alles is aan bod gekomen, caroussel rijden, dressuur, springen, vrijheidsdressuur, paardenvoetbal, estafette, working equitation, zwemmen, speurtocht en de cross als favoriet.
Het vierde en laatste ponykamp van deze zomervakantie is weer een dagkamp, van 26 t/m 30 augustus 2019.
Archief Archief