Ruitersport Centrum Zutphen
foto’s ponydagkampen zomer 2021.
De week van 26 t/m 30 juli 2021. De ponydagkamp week is van start gegaan met het kennismaking spel, oneindig lang poetsen, knuffelen, rijles en natuurlijk fotomodelletje klikklak.
Ponydagkamp dag 2. Vandaag weer een druk programma. Stoelendans en working equitation, dressuurles en voltige op lieve Mila!
Ponydagkamp dag 3. Pimp je pony, cavalleti les (over balkjes lopen), spelletjes in de bak en zelf springen over de hindernissen. Oh ja en als lunch frietjes!
Ponydagkamp dag 4. Vandaag stond in het teken van wedstrijden rijden. Wat komt er allemaal bij kijken en hoe gaat het precies in zijn werk. Na de theorie lekker poetsen en paarden voetbal gedaan. Voor de lunch stonden er pannenkoeken op het menu. Helaas was het weer niet goed genoeg om te zwemmen met de pony's. Iedereen was zo enthousiast over het rijden van een wedstrijd dat de hele groep mee doet op 25 en 26 september en hebben ze vandaag geoefend hoe je precies een proefje moet rijden. Tot slot nog een muffin versieren en lekker opeten. Morgen alweer de laatste dag en dan staat er springles op het programma!
Ponydagkamp dag 5. Springles, spelletjes op de pony, slobber voeren aan de pony’s, frietjes voor lunch en de dag afsluiten met een ijsje. Het was een super leuke week met een leuke groep meiden! Nu even 2 weken wat rustiger op stal. Op 16 augustus 2021 starten we met het minikamp!
Losse pony dagkamp dag van 20 augustus 2021:
De losse ponydagkamp dag is ook weer gezellig verlopen met spelletjes op de pony, een uur les en de dag afgesloten met een ijsje en voltige! In de ponydagkampweek volgende week 23 t/m 27 augustus zijn nog 2 plaatsen beschikbaar dus als je nog een week lol met je knol wilt is dat nog mogelijk.
De week van 23 t/m 27 augustus 2021 En de laatste ponydagkamp week van deze zomervakantie is ook van start gegaan! Dag 1.
Dag 2. Gestart met paarden voetbal en stoelendans te paard. Tosti voor de lunch, na de lunch dressuur les in 2 groepen en allemaal een rondje naar buiten!
En de laatste ponydagkamp week zit er ook weer op, succesvol afgesloten met een springles, neckrope rijden en voltige. Het was een hele intensieve drukke gezellige zomer vakantie met veel kampen.
Neckrope rijden.
Archief Archief