Ruitersport Centrum Zutphen
Manege lessen
Rij-, spring- en cross lessen op afspraak: voor beginners en gevorderden; voor kinderen en volwassenen. FNRS wedstrijden, KNHS wedstrijden, carrousel rijden.
Spelletjes voor jong en oud: paarden voetbal, pimp je pony, ponyclub kids, obstakel training.

Ponyclubkids.

Er zijn ponyclubkids lessen op diverse dagen en tijden, voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Informeer bij de leiding op welke dag en tijd er precies ponyclubkids lessen zijn. Er zijn maximaal 6 kinderen per groepje. In deze lessen leren de kinderen de beginselen van het paardrijden op een veilige, vertrouwde en leuke manier. Vanuit deze lessen kunnen ze dan doorstromen naar de reguliere beginners lessen. Informatie inwinnen of aanmelden kan via info@manegezutphen.nl of kom een keer vrijblijvend kijken bij de lessen!

FNRS Vaardigheids Proeven.

Ruitersport Centrum Zutphen organiseert regelmatig FNRS proeven dagen. (FNRS = Federatie Nederlandse Ruiter Sportcentra). Op deze dagen krijgen onze ruiters de kans om te laten zien wat zij allemaal in de lessen hebben geleerd! Een proef wil zeggen dat je een aantal voorgeschreven oefeningen en figuren rijdt met één van de manegepaarden. Een deskundige jury van de FNRS beoordeelt dit en geeft een cijfer per onderdeel. Om hieraan deel te nemen moet je in het bezit zijn van een ruiterpaspoort.
Vanaf januari 2016 gaat Ruitersport Centrum Zutphen ook maandelijks

KNHS dressuur wedstrijden

organiseren op de zaterdag en/of de zondag aan het eind van de middag / begin van de avond, voor de pony’s, paarden en 40 + dressuur. B t/m M2. De data zullen bekend gemaakt worden op deze website, op Facebook en op MijnKNHS- en startlijsten.nl
Archief Archief